Kaj Turunen

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kaj Turunen (s. 1960 Lohja) eli Oikeiston Kiertopalkinto on perussuomalaisten sinisten kokoomuksen savonlinnalainen kansanedustaja, joka on suorittanut opportunismin erikoisammattitutkinnon. Turunen on esiintynyt myös filosofina, jonka erityisalaa on antiikin klassillinen filosofia. Turunen on pohtinut syvällisesti Demokritoksen ja "Aristotelesin" käsityksiä hyve-etiikasta.[1] Turunen on perussuomalaisten ryhmässä outo lintu, sillä häntä ei voi lukea sen paremmin SMP-dementikkoihin kuin akateemisiin kryptofasisteihinkaan.

Turusen toiseksi merkittävin teko Suomen valtiopäivillä on ollut ehdottaa budjettikeskustelussa hiljaista hetkeä Pohjois-Korean diktaattori Kim Jong-Ilin suurelle muistolle joulukuussa 2011.[2] Merkittävin teko oli Sipilän hallituksen vähäisimmän hallituskriisin aiheuttaminen huhtikuussa 2018, jolloin Turunen loikkasi kokoomukseen etsiessään itselleen sellaista poliittista kotia, joka mahdollistaisi mehevien palkkioiden tienaamisen myös seuraavalla vaalikaudella.

Turunen satutti itsensä ammattiliitto Pron Antti Rinteen tokaisuun siitä, mitä perussuomalaisten kannattamat aatteet ovat[3]. Kaj ei ollut ilmeisesti saanut Timo Soinilta tarralappua aiheesta "Perussuomalaisen puolueen ideologia" ja oli ilmoittanut asiasta poliisille. Vuonna 2017 Turunen kuitenkin havaitsi Rinteen arvion totuudenmukaiseksi ja loikkasi uuteen siniseen eduskuntaryhmään, missä jaksoi möllöttää melkein vuoden päivät ennen toistaiseksi viimeisintä petostaan. Suojelupoliisi pelkää, että Turunen valmistelee loikkaa Korean demokraattiseen kansantasavaltaan.

Alexstubb.JPG Tämä artikkeli on minitynkä. Kirjoita artikkelille kunnon alku, koska
A) tämä malline on hauskempi ja pitempi kuin itse artikkeli,
B) nyt artikkelin ainoana sisältönä on pohtia, miksi tuo tyyppi on kuvassa (hupia tietysti sekin).

Viitteet[muokkaa]