Jumalan selän takana

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Jumalan selän takana.

Jumalan selän takana on eräs pienikokoinen alue tai paikkakunta, Helsingin ja Kehä III:n ulkopuolella, jonka olemassaoloa kovin moni ei tunne sen sijainnista tai koosta puhumattakaan. Usein puhutaankin Jumalan hylkäämästä paikasta, koska itse Jumalakaan ei sinne kovin usein eksy sen salaperäisen sijainnin takia. Teologisesti tästä ei synny ongelmaa, sillä Jumala näkee ja tietää kaiken. Ja Jumalan Selän Takana ei yksinkertaisesti ole mitään. Vaikka paikkakunta onkin olemassa jossain, on sen nimi siirtynyt käytettäväksi yleisessä kielenkäytössä tarkoittamaan jotain himputin kaukana olevaa paikkaa tai asiaa.

JST sijaitsee keskellä korpea, jonne löytää siten että lähtee Helsingin Mäkelänkadulta pohjoiseen ja jatkaa kehä III asti, jonka ulkokehältä sitten jättäytyy pois ja jatkaa matkaansa, yleensä umpeenkasvanutta, kärrypolkua seuraamalla. Paikkakunnan väestö on erittäin kirjavaa, vaikka tosin väestörakenne noudatteleekin yleisesti eläköityvää peri-suomalaista väestöä. Yleisin väestöä työllistävä asia uskotaan olevan joutenolo.

Kerrotaan,

Katso myös

Aiheesta muualla

Vaikka JST elää eristäytynyttä elämää, niin saadaan sieltä silloin tällöin jonkinlaisia uutisia sivistyneen maailmankin tietoon.
Eräs oletus JST:n sijainnista.


Location of Pirttilahti in Finland.png Tämä kunta ei näy tiekartassa.
Laajentamalla sitä pystyt saamaan sen takaisin kartalle
.