Iran

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.
Persian valtakunta
Lippu iran.jpg
Lippu muistuttaa osittain Israelin valtion lippua, mutta siihen sisältyy paljon enemmän hyvin kypsytettyä tunnetta aina vuodesta 1948 asti.
Motto: ”Ydinvoimalaitoksemme on tarkoitettu vain rauhanomaiseen käyttöön. Ja ei, ette voi käydä tarkastamassa niitä.
LocationIran.png
Valtiomuoto islamilainen teokratia
Hallitsija ajatollah Ali Khamenei
pääministeri Hasan Rouhani
Pääkaupunki Persepolis
Viralliset kielet farsi
Pääuskonnot islam
Itsenäisyys öö... aina, nyk. tasavalta muodostettu vallankumouksella 1979
Valuutta Mullah (ريال)
(=100 imaamia)
Kansallislaulu Se on juutalaisten syytä!

Iranin Überislamilainen Arjalainen Antisionistinen Tasavalta on hihhulivaltio Lähi-idässä. Iran on omistautunut rasistisen antisemitismin oikeudenmukaisen antisionismin aatteen levittämiselle juutalaisten tuhoamiseksi Lähi-idän historiallisten epäoikeudenmukaisuuksien rauhanomaiseksi ratkaisemiseksi.

Iranilaiset eivät ole arabeja. He ovat arjalaisia ja puhuvat farsia, joka on arjalainen kieli. Heidän läheisimmät arjalaiset kieli- ja kulttuurisukulaisensa löytyvät Afganistanista.

Historia

Iranin paikalla ennen uskonnollisia fanaatikkoja oli Persia. Persialaiset kuvittelivat olevansa jotenkin mahtavia, mutta pari kreikkalaista kärpäsenlian kokoista valtiota antoi niille turpaan niin että soi. Persialaisten nöyryyttämiseksi Aleksanteri Suuri -niminen elostelija valloitti vielä myöhemmin koko Persian. Eivätpä paljon uhitelleet reaktoreillaan silloin, lällällää!

Valtakunnan perusti (jälleen kerran) uudelleen Ardašir I Sassan, joka julistautui šaahiksi ja antoi maalleen uuden nimen, Iran, suomeksi Arjalaisten maa. Iran olikin arjalaisuuden vankin bastioni kaikkialle levittäytynyttä seemiläistä rauhanuskontoa vastaan, kunnes toinen rauhanuskonto rauhoitti arjalaiset vuonna 649. Seuraavat 1500 vuotta arabien, mongolien ja safavidien kynsissä ovat tylsiä. Skippaamme ne ja siirrymme suoraan 1900-luvulle.

Suurelta tyttölasten ystävältä, šaahi Mohammad Reza Pahlavilta, repesi sittemmin[1] Persia ja valta siirtyi suurelle poikalasten ystävälle Ajappatollahille, jolla oli parempi Sparta. (No, tulihan se sieltä…)

Arjalaisten valo.

Politiikka

Vuoden 1979 islamilaisen vallankaappauksen vallankumouksen jälkeen Iran on toteuttanut uskonnollisen fanatismin parhaita ihanteita mm. sotien, panttivankikaappauksien ja yleisen vittuilun merkeissä. Iran on ottanut jälleen historiallisen paikkansa arjalaisuuden johtavana maana.

Mahmud Ahmadinejad vakuuttaa, että Iranin ydinohjelma on tarkoitettu vain pelotteeksi ensi vuoden kivi-paperi-sakset -maailmanmestaruuskisoihin.

Ydinohjelma ja väitetyt pakkomielteet

Tuho Israelille! Iranin (arjalaisten maan) viimeaikainen ydinase ydinenergiaohjelma on herättänyt vastustusta etenkin länsimaissa. YK on yrittänyt kiristää Iranin kansaa erilaisilla verukkeilla. Onneksi Iranin täyskahjo nerokas presidentti Mahmud Ahmadinejad onnistui pitämään pintansa järjen ääntä imperialistista uhkailua vastaan vallanvaihtoon asti. Toinen usein kuultu ja täysin perätön syyte on, että Iran olisi rasistinen ja etenkin antisemitistinen. Tällaiset väitteet ovat puppua ja niiden takana voi olla vain kammottavien verenimijäjuutalaisten maailmanlaajuinen salaliitto. Kuolema Israelille!!! Iran tahtoo vain rauhaa JIHAD! JIHAD!! JIHAD!!! kaikkien maiden kanssa, eikä sillä ole rasistisia pakkomielteitä juutalainen juutalainen juutalainen juutalainen tuho tuho tuho ISRAEL! ISRAEL! Hitler, Hitler, hihihiii!!!!!!! Mein Kampf, osa II! Hii! Hiihoo! Tuho! Tuho! Seife aus dem Juden! HAHAHAHAHAAAAAA!!!. Iran on vastuullinen ja tervejärkisesti toimiva valtio. Lisäksi Iran on kuuluisa epäonnistuneiden ohjuskokeiden taiturimaisesta photoshoppauksesta, joita on vaikea todeta väärennöksiksi.

Surullisenkuuluisia iranilaisia

Katso myös

Aiheesta muualla

Viihteitä

  1. 11. helmikuuta 1979
Vaticanearth.jpg Tämä valtiota käsittelevä artikkeli on tynkä, varaton ja riidanhaluinen.
Voit auttaa Hikipediaa toteuttamalla taktisesti sijoitetun fission sen alueella.