Holhous

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Älä lue tätä artikkelia liian läheltä ruutua tai kello 23.00-7.00 välisenä aikana!

ANTIFASISTINEN SUOJAMUURI.
Imperialistien vaikutusalue päättyy. Vapauden sektori alkaa.

Holhous, myös hyysäys ja hätävarjelu tarkoittaa kristillis-/vanhaoikeistolaista yhteiskunnan ihannemallia, jossa täysijärkisen, täysi-ikäisen ja täysipainoisen yksilön on alistuttava jatkuvaan tarkkailuun ja suojelemiseen sellaisilta uhkilta kuin elintasosairaudet, väkivaltaviihde, pahvikuppien kuuma sisältö, lakupiiput ja järjenkäyttö. Holhous jaetaan perinteisesti kahteen luokkaan: tarpeelliseen (halusitpa sitä tai et!) ja ehdottoman tarpeelliseen. Myös kolmas luokka; täysin älytön, on luotu. Siihen kuuluvat mm. direktiivit, turhat lait ja käyttöohjeet. Perusteena kolmannelle holhouskategorialle pidetään seuraavia, ehdottomia faktoja: EU on lähtökohtaisesti aivan syvältä, lait ovat sääntelyä ja sääntely rajoittaa markkinataloutta, eikä yksikään mies lue tahi tarvitse käyttöohjeita.

VAROITUS! Lukeminen aiheuttaa syöpää!
Sinua on varoitettu. Jatkat omalla vastuullasi.


Holhouksen lyhyt historia[muokkaa]

Olet Hikipediassa! Tämä tietolähde ei ole luotettava! Älä käytä tätä artikkelia esitelmän tai valiokuntaraportin lähdeaineistona!

Holhousyhteiskunta-ajatuksen isänä pidetään sosiologian tohtori Eberhardt August Besserwisseriä (1879-1954), joka edusti Frankfurtin elitististä koulukuntaa. Besserwisseriläisten tunnuslauseena on suomeksikin käännetty "Man soll alles verboten". Suomessa muuan kristillis-kansanvaltaista puoluetta edustava ministerisihminen on tunnettu besserwisseriläisen holhouksen kannattaja.

Holhouksen kritiikki[muokkaa]

Infoikoni Tähän artikkeliin tai osioon ei ole merkitty lähteitä tai viitteitä.
Voit auttaa jättämällä pois "Minun kaverini Jaakko" -tyyliset vinkkaamiset.
Varoitus! Tämä osio ei ole läpäissyt Sisäministeriön, Valviran ja Teosofien kuukausitarkistusta. Sisältö saattaa järkyttää!
Top Secret.png
Tämä artikkeli tai osio sisältää huippusalaiseksi luokiteltua tietoa, ja sen tuhoaminen ja levittely voivat johtaa vakaviin seurauksiin!

Holhousta voidaan, ainakin Kokoomuslaisten nuorten liiton mukaan pitää myös haitallisena evoluution kannalta, koska ns. epäkurantti aines (tyhmät ihmiset, lapsilisiä nostavat, ei-libertaarit jne.) saattaa selvitä hengissä aivan liian pitkään. Tiukimpien (ja oikeiden) määrittelyjen mukaan holhous käsittääkin myös julkisen terveydenhuollon, oppivelvollisuuden, lasten- ja vanhustenhoidon ja verotuksen. Edellä mainittu holhous on huolestuttavissa määrin lisääntynyt viimeisten viiden vuosikymmenen aikana. Tämän rappeuttavan kehityskulun välittöminä seurauksina ovat olleet esimerkiksi kurituksen, lapsikuolleisuuden ja aliravitsemuksen vähentyminen, jotka puolestaan aiheuttavat kaaosta, kommunismia ja ammattiliittojen muodostumista. Nämäkin tekijät vahingoittavat markkinataloutta.

Muista pestä (kaikki) hampaasi, mene ajoissa nukkumaan ja tyhjennä selaimesi sivuhistoria sekä evästeet!

Katso myös[muokkaa]

Ns. linkeistä pääset uusiin artikkeleihin liikuttamalla tietokoneen hiiren kursorin sinisen tekstin päälle ja painaltamalla kerran hiiren vasenta painiketta! Huom! Hiiren pitkäaikainen käsittely saattaa aiheuttaa kivuliaan rannekanavaoireyhtymän!