Hikinews:SMSJVIRTIPILY:n edustaja: ”Maailmanlopun viivästyminen on hyvä uutinen”

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Star.svg
Tämä on laatu-uutinen, jonka kirjoittaja todennäköisesti parhaillaan kiillottelee Pulitzeriaan.

Tämä sivu on osa Hikinews-palvelua.

5. marraskuuta 2009

Berliinin teknillinen yliopisto, Saksa – arkeoastronomi Andreas Fuls on tutkinut mayakansan taivaankannen ilmiöihin perustunutta kalenteria jo vuosia. Mayojen kulttuuri oli yleisen konsensuksen mukaan kukoistavimmillaan vuosina 200–900, minkä jälkeen rapistui ja haipui pois vähitellen. Mikäli mayakulttuuri todella kukoisti tuohon aikaan, siinä ennustettu maailmanloppu tulee meitä tervehtämään vuodelle 2012 – mikä on aika hiton pian ja onkin jo saanut useat lopunaikoja toitottelevat, tavalliseen elämään kyllästyneet hyypiöt vallan riehakkaiksi – ja onpa lähestyvästä maailmanlopusta toki kiinnostunut yhdysvaltalainen elokuva- ja viihdeteollisuuskin.

Fuls kuitenkin tyrmää ajatuksen maailmanlopun asettumisesta armon vuoteen 2012. Hän on tutkinut mayoilta säilyneitä tietoja talvipäivänseisauksista, Venuksen liikkeistä ja sen sellaisista, ja arvioi kalenterin olevankin reippaat 200 vuotta luultua tuoreempi. Näin ollen Fulsille maailmanloppu tuleekin vasta vuonna 2220.[1]

Kuten innokkaimmat uutispalvelumme lukijat saattavat muistaa, tämän vuoden alkupuolella HikiNewsilla oli kunnia haastatella Suomen maailmanloppua ja salaliittoteorioita julistavien vastakulttuurillisen itsenäisen rohkean totuudenpuhuvina itseään pitävien ihmisten liiton ynnä yhdistyksen SMSJVIRTIPILY:n edustajaa Petri Mutu Hörhö-Trollelinia. Hörhö-Trollelin summasi jonkin mullistuksen tappavan luultavasti meidät kaikki yksilöllekin lyhyessä ajassa ja ihan selvästi lopun aikojen olevan lähempänä kuin koskaan. Nyt HikiNews on jälleen saanut Hörhö-Trollelinin haastateltavakseen.

Toimittaja (tästedes T): ”Meillä on nyt täällä haastateltavanamme arvon SMSJVIRTIPILY:n puhemies, Petri Mutu Hörhö-Trollelin, hyvää iltaa.”
Hörhö-Trollelin (tästedes H-T): ”Siunausta.”
T: ”Hörhö-Trollelin, viimeksi kun uutispalvelumme haastatteli teitä, olitte nähdäkseni hyvinkin varma maailmanlopun pikaisesta tulemisesta. Miten kommentoisitte saksalaistutkijan arviota, että maailma ei lopukaan vielä yli 200 vuoteen?”
H-T: ”Hän puhuu totta. Itse asiassa tahot, joita en voi paljastaa, ovat ilmoittaneet minulle lähipäivinä aivan samaa.”
T: ”Todellako? Miten tämä vaikuttaa SMSJVIRTIPILY:n uskottavuuteen tai siihen, uskooko yhtään kukaan ajamiinne asioihin enää?”
H-T: ”Uutinen on ilahduttava ja lisää järjestömme uskottavuutta voimakkaasti. Nyt aikaa jää useammallekin pienemmälle katastrofille. Henkilökohtaisesti pidän kiinni käsityksestäni, että emme tunne vielä sikaflunssan – tuon pekonin koston – koko voimaa. Yhtä kaikki maailma ehtii nyt loppua vielä monta kertaa, ehkä jopa useammin kuin Jehovien ja sen sellaisten keskuudessa tähän mennessä! Kuka itse asiassa tietää, vaikka Yellowstonen supertulivuori räjähtäisikin ennen vuoden 2220 Suurta Maailmanloppua, joka olisikin sitten jotain nykyiselle kollektiiviselle tietoisuudellemme täysin käsittämätöntä, koko ihmiskunnan siirtyminen uudelle tasolle – jonkinlaisiksi valo-olennoiksi, niin sen on oltava... joka tapauksessa toimintaa on luvassa jo ennen vuotta 2220 – eikä ole muutakaan syytä olla malttamaton. Odotellaan vaan kiltisti, ja sittenpähän kahdensadanyhdentoista vuoden päästä nähdään että mitä suurta on meille luvassa.”
T: ”Niin, lastenlastenlapsemme pääsevät toki näkemään sitten, mitä sinä vuonna oikein tapahtuu jos tapah...”
H-T: ”Minä elän silloin vielä.”
T: ”Tämä selvä. Kiitoksia paljon haastattelusta, Hörhö-Trollelin.”
H-T: ”Haluisin tähän loppuun vielä heittää, että avainsana on energia, tai jotain. Kiitoksia.”

Viitteet[muokkaa]

  1. Mayat itse eivät tosin puhuneet "maailmanlopusta", vaan nykyisen ajankierron päättymisestä, mutta tämä on tylsä fakta, jonka vain johonkin oikeasti tutustua vaivautuneet nössöt tietävät, ja joka ei kiinnosta ketään.

Lähteet[muokkaa]