Hevonpaska

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Hevosesta.
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli paskasta.
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli em. yhdistelmästä.
Tämä artikkeli käsittelee hevonpaskaa. Olit mahdollisesti etsimässä sitä sisältävää artikkelia.


”It is... Bullshit!”

~Penn Jilette

”Jos takaportti olympialaisiin ei näillä puheilla aukene meikäläinen meinaa muuttaa Kööpenhaminaan ja hakea Ruotsin kansalaisuutta!”

~Matti Nykänen

”'evonpaskaa!”

~kreationisti

”Meillä dieselvero on päiväkohtainen vero. Jos esimerkiksi tänään päättäisimme alentaa dieselveroa, hyöty tulisi eri yrittäjille eri suuruisina, koska he ovat rekisteröityneet liikenteeseen eri päivinä.”

~Jyrki Katainen

Hevonpaska (E 4217) on eräs laajimmalle levinnyt asia maailmassa. Se on kemiallisesti suhteellisen kompleksinen yhdiste, joka syntyy, kun potaskasta tiivistetään pois informaatiota, joka ei näytä tiedolta, vaikka se sitä onkin. Hevonpaskaan törmää useimmiten Kelan korvausraporteissa ja muissa byrokraattien lähettämissä virallisissa teksteissä. Aine on tavallinen myös poliitikkojen puheissa. Hihhulit ovat erittäin tehokkaita hevonpaskan monistajia. Kun yhden annoksen vain muistaa syöttää hihhuliin, niin lisää tulee vanhan hinnalla.

Mutta miksi hevonpaskaa on?[muokkaa]

Kiinteää hevonpaskaa; huoneenlämmössä sen olomuoto on näkymätön.

Tämä on eräs universumimme vaikeimmista ongelmista, jota yritetään selvittää lukuisissa eri tutkimuskeskuksissa ympäri maailman tänäkin päivänä. On täysin varmaa, että se liittyy kvanttifysiikkaan olennaisesti.

Useat ovat sitä mieltä, että tiede itsessään on vain iso kasa sivistyssanoilla ja hämäävillä symboleilla koristeltua hevonpaskaa. Tietenkin tieteilijät kiistävät tämän ja väittävät, että tieteessä kyseessä on enemmänkin "faeces of Equus caballus" -ilmiö.

On sanottu, että hevonpaskan olemassaolo on ristiriidassa täydellisen ja rakastavan Jumalan kanssa, mutta mikäs kaikkivaltiaan pahan tappaisi...

Hevonpaska ja totuusarvotaulukot[muokkaa]

Monesti ajatellaan, että tiivistetty hevonpaska olisi valhetta (mitä se sitten lieneekään). Tämä on täysin väärä näkemys. Tosiasiassa hevonpaska on osaltaan "Totta" (mitä se sitten lieneekään). Hevonpaska ei vain ole "Totuus ja koko totuus, mitään pois jättämättä". Jos olet ollut "naisissa naimassa" ja kerrot äidillesi/vaimollesi että olit "ystäväsi luonna pitämässä hauskaa", et valehtele vaan kerrot täyden totuuden – joka kaiken järjen mukaan on samanaikaisesti täyttä hevonpaskaa.

Syvimmältä osaltaan hevonpaska koostuu valheesta, joka näyttää todelta, ja todesta, josta on eristetty totuuden syvin olemus pois (jolloin totuus on "saman tapainen juttu" kuin vegetatiivisessa tilassa oleva ihminen, jolla ei ole ajattelukykyä jne. mutta joka kuitenkin on ihminen eikä lainkaan zombi). Siksi jos sinulla on olemassa valhe ja tiedät sen valheeksi, saat siitä negaation kautta totta, ja jos sinulla on totuus, saat siitä negaation kautta valhetta. Mutta jos sinulla on hevonpaskaa ja otat siitä negaation, saat tulokseksi hevonpaskaa.

Ilmeneminen[muokkaa]

Jokainen voi valehdella uskottavasti ja tehokkaasti vain, koska hänen aivonsa kykenevät käsittelemään hevonpaskaa. Huonommallakin käsittelyllä huijaa lasta tai George W. Bushia. Joitakuita on vaikeaa huijata, ja – mikä ikävintä – huijauksen tunnistaminen vaatii erittäin tehokasta hevonpaskan käsittelyä ja erottelua aivoissa, minkä seurauksena erittäin hyvin valheen tunnistavat osaavat itse valehdella todella hyvin.

Katso myös[muokkaa]