Elämä

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli elämästä.

”Mitäpä olisi elämä ilman minua.”

~Paavo Väyrynen [1]

”Joskus muistan tietäväni, että elämään keksitty on tuhat lääkettä.”

~CMX, "Ei koskaan"

Elämä on pelätty sukupuolitauti, jota esiintyy kaikkialla Maapallolla monella vastasyntyneellä. Useimmat ihmiset sairastavat elämää - tietämättään. Elämä on ainoa sukupuoliteitse tarttuva sairaus, joka on 100-prosenttisesti tappava. Yksinkään elämän saanut ihminen ei ole toistaiseksi selvinnyt taudista hengissä. Mikäli sinulla ei vielä ole elämää, sen voinee ladata eräältä Internet-sivustolta. Elämän voit ostaa myös hyvin varustellusta tavaratalosta.

Elämään sisältyy hyvyyttä ja pahuutta. Kun nämä voimat kohtaavat, syntyy tilapäinen ja perin kummallinen oireyhtymä nimeltään Stetson–Harrisonin syndrooma. Siinä ihminen läpikäy sisäisen muodonmuutoksen, joka johtaa joko matkaan uuteen valoon tai täydelliseen sekoamiseen.

Nykyään elämään on pyritty kehittämään tehokkaita hoitoja, näistä mainittakoon esim. World of Warcraft ja RuneScape. Ne eivät suoranaisesti poista sitä, mutta saattavat käyttäjänsä tilaan, jossa elämästä ei voida puhua sanan täydessä merkityksessä.

Luonnehdintoja elämästä

  • ”Kuvottavaa haaskausta” (Sydän, sydän)
  • ”Huokaus kahden tyhjyyden välissä” (CMX)
  • ”Päivästä päivään vieraiden pilkkaa sinullekin” (Dingo)
  • ”Kuin penis: lyhyt ja yksinäinen” (trad.)
  • ”Kuin penis: yksinäinen ja niin pitkä, että tekee kipeää” (kilpaileva trad.)
  • ”Minä” (Jeesus)
  • ”Ihmisen parasta aikaa” (Matti Nykänen)
  • ”On” (DNA)

Luonne

”Maapallo olisi paljon kauniimpi planeetta ilman ihmistä, eläimiä ja myös kasveja. Vaikka elämä maapallolta joskus sammuu, jää tänne fossiilisiin kerrostumiin muistutus vanhoista synneistä; ja voimme vain toivoa, ettei öljyä jossakin maanjäristyksessä purkaudu vesistöihin.”

~Matti Simola

Elämää esiintyy kaikkien eliöiden keskuudessa. Vaikka pituus, muoto ja kärsimyksen määrä vaihtelevat, kaikkien eliöiden elämällä on muutamia yhteisiä piirteitä.

Ravinto

Ravinto ja vesi ovat tärkeitä elämän ylläpidon kannalta. On tosin hieman ironista, että suurin osa ravinnosta tulee lopettamalla jotakin elämää. Ravintoa voi hankkia yhteyttämällä (jonka opit lukiossa), popsimalla toisen eliön palasia tai imemällä sitä kumppanista tai satunnaisesta vastaantulijasta pimeällä kujalla. Ravintoa voi lisäksi absorboida lajikumppaneista. Veden voi korvata maidolla tai oluella.

Nukkuminen

Elämä tarvitsee omaa aikaa, ja jos et anna sitä sille, se ottaa sen väkisin. Nukkuessa kannattaa varoa lajitovereita, joille saattaa tulla tarve absorboida sinusta jotakin tai erittää sinuun jotakin.

Lisääntyminen

Tämä ei ole elämän ylläpidon takia välttämätöntä, mutta jos haluat kostaa ja levittää elämää muihin, tämä kannattaa tehdä. Jos olet julkkis ja omistat videokameran, tällä tavoin saatat saada hieman rahallista korvausta suorituksestasi. Lisääntyminen tapahtuu siirtämällä sormi kiinni sukupuolielimeen ja liikuttamalla molempia rytmikkäästi.

Toisto

Yllä olevia asioita tehdään tarvittaessa useamman kerran, jotta elämä pysyy tyytyväisenä.

Kuolema

Ei varsinaisesti ole osa elämää, mutta todennäköisesti silti se paras osa.

Johtopäätös

Kun elämä kerran alkaa, sen on myös loputtava, paitsi... tai no... ei mitään. Kun elämä lakkaa ja kuolema tulee, ihmisellä on useita vaihtoehtoja. Suosituimmat ovat aave ja zombie. Osa ihmisistä siirtyy korkeammalle tasolle ja osa jätetään luokalle. Muutamat aloittavat kokonaan alusta. Jos sinulle on vielä epäselvää, mitä haluat kuolemalta, kannattaa eri vaihtoehtoja tiedutella hyvissä ajoin (mieluiten sähköpostilla).

Stop hand.png VAROITUS!
Edellä oleva tekstiosuus sisälsi juonipaljastuksia. Et toivottavasti ehtinyt spoilautua lukemalla, että Heli matkustaa samalla bussilla Samin kanssa. Ai et? No hyvä. Voit nyt sulkea tietokoneen.

Katso myös


Std2.png
Siunattu olkoon Elämä!
Paavi on julistanut tämän sukupuoliteitse tarttuvan taudin
autuaaksi, sillä pöpö on edistänyt kondomien vastaista taistelua
kehitysmaissa.


Information.gif Voi olla, että tämä artikkeli ei ole syvältä, mutta ainakaan siinä ei ole kuvia.
Tee päivän hyvä työ ja kuvita artikkeli mielellään aiheeseen liittyvillä kuvilla.
Tarkempia tietoja saattaa löytyä keskustelusivulta.