Eläinaktivismi

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Eläinaktivismi on terrorismia harjoittava lahkolaissuuntaus, jonka pyhä kirja on hevosenhoito-opas ja saatanallinen kirja kiinalainen perinneruokaopas. Tämän filosofis-uskonnollisen aatesuunnan mukaan eläimet ovat ihmisiä arvokkaampia. Ihmisyys on eläinaktivismin periaatteiden mukaan halveksittavaa, ja tämän takia eläinaktivistit yleensä pyrkivät palaamaan hyvään luontoon, minkä vuoksi he ajavat asioitaan mieluiten suoralla toiminnalla eivätkä epäoikeudenmukaiseen ja pahaan ihmisluontoon kuuluvalla poliittisella prosessilla.

Eläinaktivistit keskittyvät yleensä häiritsemään kaikkia elinkeinoja, joissa joku jollain tavalla hyötyy jonkin eläimen olemassaolosta. Eläinten tulee näet olla ihmiselle hyödyttömiä, sillä hyöty on pahan ja elämää tuhoavan sivilisaatioprosessin tuloksena syntynyt inhimillinen käsite. Sivilisaatiota ei kyetä murentamaan, ellei kaikenlaista hyötyä vastaan käydä jatkuvaa kamppailua. Täten ovat minkkien ja kanojen elinolot tärkeämpi kysymys kuin esim. etnis-uskonnolliset konfliktit, nälänhädät, poliittinen sorto, sodat, pakolaisuus tai ylipäänsä kaikki, joissa uhreina ovat eläinten asemesta ihmiset.

Eläinaktivistille suurin kuviteltavissa oleva pahuus on mato-onginta, jossa ihminen ottaa itselleen oikeuden tuhota yhden eläimen (kala) toisen (mato) avulla.

Lahkon tavat[muokkaa]

Lahkossa on ns. 'miehuuskoe' (hämmentävää kyllä, sillä n. 99% kaikista lahkolaisista on kettutyttöjä ja loput 1% ihkupissiksiä), jossa seulotaan jyvät akanoista. Kokeessa tulee vähintään joko 'pelastaa' hevonen/koira/kissa tämän oletusarvoisesti raa'alta ja brutaalilta omistajalta, joka kohtelee eläimiä väärin, tai 'vapautettava' jokin turkiseläin (mieluiten minkki tai kettu tai jokin muu peto) luontoon pois turkiksi joutumiselta (tosin tämän jälkeen nämä eläimet joko kuolevat, koska eivät ole sopeutuneet luontoon tai tuhoavat jonkin muun eläinlajin, mutta tämähän ei ollut kokeen pointti).

Lahkolaisten varusteet[muokkaa]

Tullaksesi hyväksi eläinaktivistiksi tarvitset

A) Kettutytön perusvarustuksen (maalipurkki ja mellakkakyltti)

B) Greenpeacen perusvarustuksen (AK-47 ja kranaatteja)

C) Vähintään viiden vuoden SAS-, SWAT-, Solid Snake- ja ODST-koulutuksen, jotta voit suorittaa sissitehtäviä turkistehtaiden sisällä

D) Rikkaan isukin, joka maksaa hajoittamasi paikat.