Eheytys

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Huomaathan että eheyttäminen kannattaa suorittaa vain jos tietosi on tallennettu kovalevylle. Tai jos olet homo.

Yksi helpoimpia tapoja pitää uskovan toverin kanssa oleminen ja elämä sujuvana ja nopeana on eheyttäminen. Eheytyksellä pyritään vähentämään tiedon hakemiseen kuluvaa aikaa ja näin nopeuttaa toimintaa. Paras tapa käsitellä eheytyvää konetta odotusajan on pitää sitä kaapissa. Kaapin kannattaa olla kovalevy. Kovalevy ja eheytys kuuluvat vahvasti yhteen.

Kun ihmisen muistoja ja kokemuksia tallennetaan, kokemukset ovat yleensä eheitä ja kokonaisia. Joskus tulee kuitenkin muistihäiriöitä ja muita virheitä joiden vuoksi niille käytetty tila vapautuu tyhjäksi. Uudet tiedot voidaan tallentaa vapautuneeseen tilaan mutta usein kokemus ei ole juuri saman kokoinen. Tämä korruptoi ja turmelee ihmistä ja hän voi muuttua homoseksuaaliksi. Eheyttämisen ideana on korjata rikkinäinen ihminen, pirstaloitumisesta koituva hidastelu ja dogmien kyseenalaistaminen ovat vaivaannuttavia. On kätevää jos tosiasiat löytyvät nopeasti ja kyseenalaistamatta yhdestä paikasta ehyenä kokonaisuutena. Näin ne ovat ihmisen nopeasti ulkoluvusta luettavissa ilman, että tarvitaan erillistä ajattelua, prosessiaikaa tai muuta improvisaatiota jotka hidastavat toimintaa ja tekevät siitä epävakaampaa ja ennustamattomampaa.

Modernina aikana moni eheyttää ihmisiä tietokoneella. Windowsista löytyy valmis ohjelmisto ja sen voi automatisoida. Moni eheyttää kuitenkin perinteiseen tapaan manuaalisesti. Tällöin apuna voi käyttää vaikkapa eheytettävän kiveksiin kiinnitettäviä sähköjohtoja jotka aversion avulla eheyttävät heidän mielensä tehokkaasti, ripeästi ja miellyttävästi.

Toki eheytykseen kuluva aika riippuu pirstaloitumisen määrästä ja eheyttämiseen saattaa kulua paljon aikaa. Tähän on syytä varautua. Eheytettävän suorituskyky ja pirstoutuneisuuden aste vaikuttavat oleellisesti eheyttämiseen kuluvaan aikaan. Mikään ei kuitenkaan estä toimimitsta tavalliseen tapaan eheyttämisen aikana, mutta tiedostojen siirtelystä, lataamisesta ja poistamisesta sekä anaaliseksistä kannattanee kuitenkin pidättäytyä. Tehokkainta on kuitenkin tehdä eheytys syvästi kaapissa jotta mikään ei häiritse eheytysprosessia. Jos eheyttämiseen kuluva aika venyy hyvin pitkäksi, se kertoo vain syvästä pirstaloitumiesta. Ei siitä että eheytys olisi jotenkin viallinen tai turha prosessi. Eheytys on tarpeellinen asia tehdä aina tarpeen tullen. Eheytys on eettinen asia. Eheytys on hyvyyttä.