Demi

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Information.gif Voi olla, että tämä artikkeli ei ole syvältä, mutta ainakaan siinä ei ole kuvia.
Tee päivän hyvä työ ja kuvita artikkeli mielellään aiheeseen liittyvillä kuvilla.
Tarkempia tietoja saattaa löytyä keskustelusivulta.

”Kehittävä ja oikeasti hyödyllinen keskustelu ei vain kuulu demimäiseen henkeen.”

~Demittäjä

”Poistanpas tämän keskustelun jossa puhutaan pitsinnypläyksestä!”

~Demitäti

Demi on järjestäytyneen venäläisen rikollisuuden pahamaineinen verkko, joka on luotu alentamaan suomalaisnuorien aivotoiminta hengenvaarallisen alhaiselle tasolle.

Demi.fi, itse saatanan kehto, on suunnattu suomalaisille teinitytöille[1]. Demi levittää hävyttömästi idiotismia. Jos koskaan kuulet kenenkään lausuvan sanontoja kuten "tytöt ovat poikia kaksi vuotta edellä", "henkinen ikä", "ikä on vain numeroita", "sisäinen kauneus", "se oli vaan MUN mielipide", tulee sinun teloittaa saastunut henkilö välittömästi, kaikkien parhaaksi.

Viheliäisen paperilehden ja paholaismaisen keskustelupalstan lisäksi Demi pitää netissä yllä myös virtuaalilomakkeilla, helposti ilman postikuluja toimitettavia "paras vastaus voittaa" -kilpailuja, joissa voi voittaa omakseen Maybellinen setin, Zalando.fi-laukun tai muuta hurjaa. Siis esimerkiksi Mikä parhaassa ystävässäsi ärsyttää, mutta mitä et kehtaa sanoa hänelle?, – "Joo se kerto välitunnilla että sillä on möykky kurkussa :D", nimi: Ville Siliämaa, sukupuoli: nainen.

Demimäinen

"Se sit pani takaa ja kun se lopetti, takaa kuuluu: "Tää oli muuten tosi kivaa mut toi sun ponis................. Häiritsee." Mulla on yläselässä vanhan generaation tyylillä piirretty Rainbow Dash. Kuulemma selkään tatuoitu pirteä ja viaton My Little Pony häirittee : DDDDD"
– Demittäjän käsitys naurettavuudesta[2]

Demiin liitetään paheksuttu Demieliitti, tuo Fiksujen väärinymmärretty airut. Demieliitti ei noudata Demin demimäistä fiilistä, eli he vastustavat demitätien johtajan ylläpitämää diktatuuria. Demieliitti puuttuu tietämättömien epäkohtiin, kuten keskustelutaidottomuuteen, yleistämiseen, liittymättömyyksien laukomiseen, logiikan- ja sarkasmitajunnanpuutteeseen, yli äyräiden paiseiluun, herneytymiseen, yleiseen typeryyteen ja asiattomuuteen. Demiteliitin väki on tavallisesti nuorimmat päivänsä nähnyttä väkeä, ja he irkkaavat #demittäjät-kanavalla (IRCnet) sekä tapailevat toisiaan miiteissä. Yleisesti ottaen paskantärkeää porukkaa, joka haluaa päteä edes jossain asiassa elämänsä ehtoopuolella.

Paljastusten yö

Silloin tällöin demittäjät harrastavat myös järkevää toimintaa kuten levittelevät kuvia meloneistaan tai meloistaan maailmalle Demin kautta. Ainoa juhlahetki Demi.fi:n historiassa onkin ollut Paljastusten yö, jona maailma (tai ainakin ne, jotka halusivat) sai nähdä harvinaisen monen demittäjän intiimit paikat.

Demitädit

Nämä häijyt kukkahattutädit ovat Demin diktaattoreja. He 'pitävät järjestystä yllä'. He ovat ahdasmielisiä ukkoja, joilla toisinaan on nuttura hieman kireällä. Kahden paljastetun Demitädin nimet ovat luultavimmin Floora sekä Birgit. Demitädit pitävät hauskaa poistamalla täysin 'asiallisia' keskusteluja, kuten "Mihin aikaan heräsit?" "Itsetyydytys" sekä "antakaa shakkiohjeet".

Vastoin työkuvaansa he antavat hullujen trollien (kuten riisiryyni, pporkkana sekä tonni_keiju) vallata demin, ja viittaavat kintaalla keskusteluihin "PANE MUA TOKIO HOTEL!!!!" ja "AAAAAAAhHHHHHhhh!!!!111". Kun demiläisillä on tylsää, he pistävät pystyyn sodan demitätejä vastaan. Demittäjät VS. Demitädit -taistelussa demitädit yrittävät poistaa mahdollisimman monta järkevää keskustelua ja demittäjät taas yrittävät trollittaa. Valitettavan usein voitto päättyy demiläisten puoleen.

Riippuvuus ja hoito

Demi.fi:hin jää erittäin helposti riippuvaiseksi. Demitätien hurja uhkaus Demi-lehden numerossa 8/08 "Pian tulet viihtymään demi.fissä entistäkin paremmin!" on aiheuttanut kaaosta demittäjien keskuudessa ja päättynyt 3 demittäjän itsemurhaan. Yksi Demiläisten motoista on "Kun avaat sivun tänään, avaat sen huomennakin". Aina kun sinun pitäisi mennä katsomaan vain päivän megamoka (= Täysin tuulestatemmattu tarina johon liittyy ainakin ihastus ja hänen 5 miljoonaa söpöä kamuaan), et voi vastustaa kiusausta mennä keskusteluihin ja lorvia siellä aamuun asti. Tämä kierre toistuu kunnes alat saamaan koulussa nelosia ja jälki-istuntoja, sitten alat käymään demittämässä heti koulun jälkeenkin itkemässä surkeaa kohtaloasi. Pian huomaat että olet ollut Demissä viikon putkeen, lintsannut koulusta ja että kainalokarvasi ovat kasvaneet maahan asti.

Demiriippuvuuteen ei kehittyneestä lääketieteestä huolimatta ole keksitty hoitoa.

Katso myös

Internet-sivustoja
Hauskat: Sieni.us - Habbo - Weebls Stuff - Suomi24 - YouTube - Korsoraattori - Skientologiankirkko.fi - Taitopelit - Kuvalaudat
Tylsät: Runescape - Travian - Ilmainen sanakirja - Google - Riemurasia - Adressit.com - Huuto.net - Pulju.net - Punk in Finland - Naurunappula
Epäilyttävät: Facebook - Vauva.fi - Alastonsuomi - IRC-Galleria - 4chan - Outlook - Demi - eBay - Hommaforum - Vunet - Reddit - Twitter - Encyclopedia Dramatica - TV Tropes
Wikisivustot eli vapaat ohjelmistot: Wikipedia ja sen sisarprojektit - Hikipedia - Se toinen Hikipedia - MediaWiki - Haaparantawiki


Viitteet

  1. vetää myös puoleensa pienehköjä määriä homoja Lähde?, täysin elämättömiä pimpanhimoisia nörttipoikia ja lolitafetisistejä
  2. nimim. ”Outolintu”