Brfxxccxxmnpcccclllmmnprxvclmnckssqlbb11116

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli tästäkin "riittävän merkittävästä" aiheesta.

Brfxxccxxmnpcccclllmmnprxvclmnckssqlbb11116 on nimi, joka äännetään muodossa [Albin]. Brfxxccxxmnpcccclllmmnprxvclmnckssqlbb11116 on vaikuttava ja merkityksellinen asia, koska se on saanut sijan "riittävän merkittävä" Wikipediaankin.[1]

Tunnetuksi Brfxxccxxmnpcccclllmmnprxvclmnckssqlbb11116 tuli, kun jotkut nimeltä mainitsemattomat ruotsalaiset yrittivät antaa lapselleen nimeksi Albin, ja he vain kirjoittivat nimen omilla kirjoitussäännöillään muodossa Brfxxccxxmnpcccclllmmnprxvclmnckssqlbb11116, jolloin Ruotsissa oikeus päätti, että nimi ei ole kelvollinen. Toisin sanoen Brfxxccxxmnpcccclllmmnprxvclmnckssqlbb11116 on merkittävä siksi, että se on nimi, jota ei ole kenelläkään.

Katso myös

Aiheesta muualla


  1. Joku ruoja tosin yritti väittää, että ei olisi "riittävän merkittävä", mutta käyttäjät olivat onneksi toista mieltä, ja niin tämäkin yleissivistyksellemme olennainen tieto löytyy tuosta maanmainiosta ja aina ehdottoman luotettavasta vapaan sisällön tietosanakirjasta, todennäköisesti ikuisesti.