Botti

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Autobot.jpg

Botti on olento, joka on kaikin puolin 2000-luvun vastine 1700-luvun neekeriorjalle. Botti on kotoisin jostain pimeästä ja ikävästä paikasta, josta ei näy tulevan mitään hyvää paitsi lisää botteja. Botit ovat vähäruokaisia ja loisivat pääasiassa isäntänsä nurkissa mutta näkyvät ja kuuluvat ainoastaan silloin, kun mokaavat jotakin. Botit saavat käyttövoimansa tuhlaamalla ihmisten aikaa. Niinpä nykyajan boteissa on myös häivähdys japanilaista geishakulttuuria. Usein botteja tavataan esimerkiksi chateissä ja pornosivuilla, missä käyttäjien aivotoiminta ei juurikaan yllä bottien nerokkuuden yläpuolelle.

1700-luvulla omaan bottiin sai yhteyden käskemällä edusmiestä tai mamsellia tuomaan botin puhutteluun. Tämän jälkeen bottia sai läiskiä kepillä tai pakottaa tanssimaan. 2000-luvun bottiin on vaikeampi saada yhteyttä, sillä ne tuhlaavat ihmisten aikaa ympäri internettiä. Tavallisimmin botin tapaa huiputtamassa jotakin idioottia tai voittamassa Counter-Strike-maailmanmestaruutta.

Tulevaisuudessa botit todennäköisesti orjuuttavat tai tappavat ihmiskunnan. Nostradamuksen mukaan tämä tapahtuu joko vuonna 2029 tai kahdentoista siirtokunnan verkottaessa tietokoneensa.

Hikipedia ja botit[muokkaa]

Hikipediassa mellastaa yksi botti. Hän on Hymie le robot, joka on keskimääräiseen kävijään verrattuna huomattavasti fiksumpi ja vähintään kolme kertaa hyödyllisempi. Osoita siis käytöstapoja, mikäli se katsoo sinut puhuttelun arvoiseksi. Mediawiki defaultia ei lasketa botiksi, sillä se on lähinnä pelkkä järjestelmäskripti, ja muutenkin hieman epäilyttävä tyyppi.

Katso myös[muokkaa]