Adoptio

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.

Oletko kyllästynyt hankkimaan lasta – tuloksetta? Eivätkö naiset kiinnosta? Kiinnostavatko naiset liikaa? Vai oletko mitäänsaamaton nörtti, joka haluaa elää elämänsä uudelleen lapsensa kautta? Sitten olet juuri oikeassa paikassa, Hiki-shopissa!! Mikset todella yllättäisi aviopuolisoasi ja ostaisi viittä kiinalaista vauvaa? Kaikilla muillakin on adoptiolapsi, niin miksei sinullakin? Tartu nyt puhelimeen ja soita 040-66681169!! Vain 500 € 400 € 300 € 100 € tai vain 15 €/kuukausi Todellinen vuosikorko 1000 % ja liityt samalla 24 kk Club Zediin, mikä velvoittaa sinut maksamaan 20 €/kk Hiki-shopin USKOMATTOMALLA osamaksusopimuksella! Kaikilla tuotteilla on 60 päivän palautusoikeus. Täysin riskitöntä!! Lapsen voit myös taittaa kokoon, jolloin se mahtuu kätevästi takakonttiin!

Oletko sinä hän?

PÄIVÄN USKOMATON TARJOUS[muokkaa]

Jos ostat kiinalaisen vauvan viiden minuutin kuluessa, saat sympaattisen N'Ubuntu-lapsen KAUPAN PÄÄLLE! Voit antaa sen vaikka lahjaksi pahaa-aavistamattomalle naapurillesi! Eikä siinä vielä kaikki! Saat myös tyylikkään ja hupaisan Hikipedia 'Tiesitkö, että isäsi on banaani?' kassin, jossa voit pitää lapsiasi! Eikä siinäkään vielä kaikki! Jos vastaat kolmeen helppoon Hikipediaan liittyvään kysymykseen oikein, saat ilmaisen sukupuolenvaihdosleikkauksen KAUPAN PÄÄLLE!!! U-S-K-O-M-A-T-O-N-T-A-!-!-!-1-!!!11!!

SUURIN BUUMI SITTEN TELEVISIOIDEN[muokkaa]

Miksi tyytyisit tavalliseen lapseen, kun voit ottaa saman tien kloonilapsen? Ajattele! Kuinka monta kertaa olet valitellut: "Voi kunpa minulla olisi silmät selässä?" tai "Kunpa minulla olisi viisi kättä?" NYT se on mahdollista! Jokaiselle yli 20 lapsen tilaajalle ÄLLISTYTTÄVÄ avaimenperä KAUPAN PÄÄLLE! Tartu tilaisuuten ja tilaa NYT!!!1! Eikä siinäkään vielä kaikki! Kun tilaat 20 minuutin kuluessa, saat suosikkitoimintasankarisi eli Igor Burentsikovin nimmarin ja hänen tähdittämänsä elokuvan 'Päivä jona mehiläiset valloittivat maan'! Ajattele, kuinka kateellisia muut lapset ovat sinun lapsellesi, heillähän on vain kaksi silmää ja kättä!

Tässä yksi kloonivauva mallistostamme. Joku voisi sanoa, ettei se ole aivan ihan samanlainen kuin vauvat yleensä, mutta me takaamme, ettet huomaa eroa. Koska et jää todennäköisesti henkiin siitä... buhahhahah.
Tällaisia tuloksia kolmen har... HUPS, väärä mainos. Tai no ei itseasiassa ole.

Miksi valitsisit Hiki-shopin, etkä sitä toista?[muokkaa]

Siksi, että kaikki suositut B-luokan tähdet valitsivat tämän! Ai et usko vai?... Hitto! Suunnitelma B. OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA!!! Mainitsinko jo, että OSTA!!!!

PÄIVÄN USKOMATON TARJOUS[muokkaa]

Jos ostat kiinalaisen vauvan viiden minuutin kuluessa, saat sympaattisen N'Ubuntu-lapsen KAUPAN PÄÄLLE! Voit antaa sen vaikka lahjaksi pahaa-aavistamattomalle naapurillesi! Eikä siinä vielä kaikki! Saat myös tyylikkään ja hupaisan Hikipedia 'Tiesitkö, että...' kassin, jossa voit pitää lapsiasi! Eikä siinäkään vielä kaikki! Jos vastaat kolmeen helppoon Hikipediaan liittyvään kysymykseen oikein, saat ilmaisen sukupuolenvaihdosleikkauksen KAUPAN PÄÄLLE!!! U-S-K-O-M-A-T-O-N-T-A-!-!-!-1-!!!11!! Hupsista, tämähän tuli jo.

Kuulostaako tutulta?[muokkaa]

Ennen vanhaan lapset täytyi tehdä siten, että ensin piti pistää hilavitkutin pimppiin (hyi saatana!) ja sitten sitä piti kasvattaa yhdeksän kuukautta mahan sisässä ja synnyttää se kivuliaasti. Nyt sama hoituu pelkällä puhelinsoitolla! Kriitikot ovat väittäneet, että myymämme vauvat ovat CP-vammaisia, saavat epilepsiakohtauksia ja tartuttavat ebolaa, mutta se on pelkkää huuhaata. Kyseiset kriitikot ovat kuolleet erilaisissa onnettomuuksissa viimeisen viikon aikana. Sinä saat jo naurusi Hikipediasta, joten mikset ottaisi täältä myös vauvaa? Monet väittävät myös, että olisimme harjoittaneet okkultistisia rituaaleja, joissa olisimme ostaneet vauvoja Saatanalta uhrattujen neitsyiden sieluilla. Hehheh, ei kai kukaan tuollaista usko, EIHÄN!?


Knife.jpg


Mustalaiskarkottimet ovat nykyään kuuminta muotia! Tämäkin vain 10e! Samalla osallistut arvontaan, jossa arvotaan ilmainen Hitler polttomerkki valitsemaasi paikkaan (vaihtoehtona myös Halla-aho).

Uusi buumi[muokkaa]

Oletko kyllästynyt olemaan läski? Etkö ole kuullut uusimmasta muotidietistä? Vastaus ongelmiisi on adoptio! Se on helppo ja hauska tapa laihtua! Voit syödä ihan mitä vain ja laihdut takuu varmasti. Jos et laihdu alle 3kg 23 tunnin aikana, saat multa rahasi takaisin! Voit istua dataamassa, harrastaa suosikki harrasutksiasi, tai vaikka tirkistellä nakurannalla ja saat 6-packin 3 adoption jälkeen! Nyt joku voisi kysyä että mihin tämä oikein perustuu. No siihen on helppo vastata. Se perustuu kvantti quadrelonisoinnin deterniumisointiin erityisessä prosessointi triagonassa. Eikä kuulostakkin tieteelliseltä? Siksi sen on pakko olla totta. Miljoonat tiedemiehet suosittelevat adoptiota ympäri maailmaa.

"Oikeat" lapset ovat menneisyys! Tuleivaisuus on adoptiossa! Ns. "oikeat" lapset vänkäävät vastaan ja käyvät salaa pornosivuilla, mutta adoptio vauvasta tulee henkilökohtainen orjasi! Katsoppas kun meidän vauvoja ei luokitella ns. "ihmisiksi", joten heillä ei ole ihmis-oikeuksiakaan.

Raamattukin sanoo, että ota adoptio! Mooses: 56:5 "Ken adoption ottaa, hän ikuisen onnen saa! Soita nyt 040-66681169 ennen kuin on liian myöhäistä" Myös viisas Dalai Laama suosittelee adoptiota. Oikeasti ei. Pistimme tuohon vain suosituksen ilman mitään lupaa ja käärimme Dalai Laaman äkkiä folioon, jottei hän voisi käyttää taika-voimiaan.

Myös monet julkkikset ovat laihduttaneet adoptiolla (Esimerkiksi: Olli Hokkanen, Pekka Siitoin ja Jope Ruonansuu). Pekasta puheen ollen meidän johtaja EI ainakaan ole muka kuollut Pekka Siitoin, joka ei ainakaan kokoa epäkuolleiden armeijaa korvatunturin alla olevassa piilopaikassaan, jonka on määrä nousta taisteluun 21.12.2012 ja aiheuttaa armageddonin.


Ahaa.jpg


Pikkupräntti[muokkaa]

Professori Tapio Puolimatkan mukaan lapsella on oikeus isään ja äitiin. Siksi adoptio on kaunista vain heteroille. Myös avioero loukkaa tietysti myös tätä lapsen perusoikeutta, mutta se ei tee sitä samanlaisella periaatteellisella tasolla kuin sukupuolineutraali avioliittolaki. Avioerossa on kyse epäonnistumisesta normin täyttämisessä, ei normin uudelleen määrittelystä[1].

Adoptiota ei suositella alle 3-vuotiaille. Vauvan voi palauttaa 60 päivän kuluessa, mutta et saa rahojasi takaisin, emmehän sanoneet niin! Lälläslää! Joskus tuotteesta saattaa puuttua osia, kuten pää, sydän, aivot tai vastaava, mutta Hikipedia ei korvaa sitä. Hikipedia ei myöskään korvaa sitä, että luottotietosi varastetaan ja niillä ostetaan ruokaa Osama Bin Ladenille hänen piilopaikassaan, joka on... hups!!

Älä luota halpoihin kopioihin![muokkaa]