Luodaan sivua Vähemmistö

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 8. marraskuuta 2022 kello 04.42 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Vähemmistö (Kauan seisonutta kakkaa: sisälsi: ”{{quote3|Enemmistö on suurin vähemmistö|}} Pientä joukkoa hieman erilaisia ihmisiä isossa joukossa sanotaan '''vähemmistöksi'''. Vähemmistöjä on kotimaalaisia ja ulkomaalaisia. Näistä ulkomaalaiset ovat ärsyttävimpiä. Ulkomaalaiset vähemmistöt vituttavat varsinkin ruotsalaisia, sillä suurin osa näistä niin sanotuista pakolaisista muuttaa juuri sinne. Tämä taas johtuu siitä, että he pitävät Ruotsia rauhan maana, vaikka maan...”)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

To protect the wiki against automated page creation, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)