Hikipedia:Tietosuojakäytäntö

Hikipediasta
Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 25. syyskuuta 2012 kello 19.35 käyttäjän MasterBlaster (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
HikiCenterin ovimies.
Hikipedian tietoturvavastaava.

”Mikä?”

~Hikipedian ylläpito

Asiakas, suojaa ihmeessä tietosi. Muussa tapauksessa kuka tahansa voi urkkia konettasi Hikipedian välityksellä. Tietojen suojaaminen kuuluu sinun (asiakkaan) velvollisuuksiin. Seitsemän välityspalvelimen sekä palomuurin pitäsi riittää. Nytkin portsarimme jäljitti IP:si ja on tulossa kolkuttelemaan oveasi banaanien ja liukastepullon kanssa...

...taitaa tosin olla sivuseikka, että liukastepulloa tarvitaan monimutkaisten suojauskomponenttien mahduttamiseen koneeseesi ja että David yksinkertaisesti tykkää syödä hedelmiä työskennellessään. Taisit mennä lankaan ja luulla sen olevan lapsellinen viittaus sodomiaan? Hikipedian ylläpitäjä on 97 prosentin todennäköisyydellä sinua älykkäämpi. Mutta älä huolehdi, täällä olet ystävien seurassa. Selaustietojasi ei luovuteta kellekään. Ei edes KRP:lle. Paitsi jos ne pyytävät. Ja silloinkin vain jos ne tietävät salasanan.