Hautakivi

Hikipediasta
Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 16. helmikuuta 2007 kello 17.13 käyttäjän Peku (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Hautakivi on kivestä tehty esine jossa lukee sinun tietoja julkisella paikalla. Hautakiviä voi nähdä jossain kaupungin puistossa, jonka nimi on yleensä hautausmaa ja ne on siellä tientukkeena ja kaikenlisäksi niitä on älyttömän paljon. Hautakiven alla on yleensä luita ja multaa. Päätarkoitus niillä on kertoa koirille hyvät luupaikat mutta suurin osa ihmisistä ei tiedä sitä. Hautakiviä myy yleensä hautausliikkeet mutta halvemmalla pääsee kaivertamalla itse kirjaimet R.I.P kiveen. Hautakivet on hautaustoimistolle hyvää bisnestä varsinkin terrori-iskun, lintuinffulenssan, tulvien ja muiden epidemioiden aikaan.

Hautakivien kaato

Hautakivien kaato on suosittu helsingin lähiöissä kehittynyt urheilulaji. Pelin idea on se, että voittaja on se kuka saa eniten kiviä kumoon. Peli päättyy siihen kuin kaikki kivet on kaadettu. Ennen tätä tulee yleensä kuitenkin poliisi jonka seurauksena peli jää kesken, poliisin tulon jälkeen tulee toinen urheilusuoritus, nimittäin kahden kilometrin juoksu. Peli kestää yleensä 30 - 40 minuuttia jonka aikana tulee hiki.