Luodaan sivua Alushousut

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 16. maaliskuuta 2022 kello 18.03 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Alushousut (Kauan seisonutta kakkaa: Ote: ” Alushousut ovat eräänlainen päähine jota käytettiin Egyptissä ennen Jeesuksen syntymää. Jotkut tietyt ihmiset tapaavat käyttää tätä outoa päähinettä edelleen. Vuonna 1994 kaksi hammastahnatehdastyöntekijää väittivät joidenkin käyttäneen alushousuja myös turbaanina (turbaani = housujen alle kiedottava pyyhe) ja vieläpä luulevan tämän olevan niiden oikea käyttötarkoitus. Näitä (hulluja) ei tietenkään uskottu ja heidät lähetettiin mielisairaalaan Adolf Hitlerin pyynn)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

To protect the wiki against automated page creation, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.org/wiki/Alushousut